Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka
Smart Press, s.r.o.
ISBN: 9788088244318
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní,...
Individuální kalkulace pro školy a instituce.
559 Kč
- 0 - 2 ks
- 559 Kč
- 3 - 5 ks
- 553 Kč
- 6 a více ks
- 548 Kč
Běžná cena 699 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 559 Kč.
Sleva z běžné ceny je 20%.
K odeslání do 7 pracovních dní. *
* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.
559 Kč
Více o produktu ↓
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. ***************** Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: * 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin * 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční * 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map * 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
- Výrobce
- Smart Press, s.r.o.
- Jazyk
- česky
- Autor
- Pospěchová Petra
- Obsah
- Knihy - vázané
- Rok vydání
- 2023
- Počet stran
- 320
- Rozměry
- 247 x 175 x 30