FLASH ON ENGLISH for Cooking, Catering and Reception - 2nd edition

ELI
ISBN: 9788853622129

Nová série knih FLASH ON ENGLISH je určena na pomoc učitelům, kteří potřebují pro svou výuku specifickou slovní zásobu. Poslechové texty jsou k dispozici online na www.elionline.com - kniha FLASH ON ENGLISH for Cooking, Catering and Reception je zaměřena na oblast stravování, hotelnictví a recepce.

Více o produktu ↓


Individuální kalkulace pro školy a instituce.

216 Kč

0 - 2 ks
216 Kč
3 - 5 ks
214 Kč
6 a více ks
212 Kč

Běžná cena 216 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 216 Kč.

K odeslání do 14 pracovních dní. *

* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.

Poštovné od 39 Kč

Související k produktu

FLASH ON ENGLISH for Cooking, Catering and Reception - 2nd edition : 9788853622129

216 Kč

Více o produktu

Nová série knih FLASH ON ENGLISH je určena na pomoc učitelům, kteří potřebují pro svou výuku specifickou slovní zásobu. Poslechové texty jsou k dispozici online na www.elionline.com - kniha FLASH ON ENGLISH for Cooking, Catering and Reception je zaměřena na oblast stravování, hotelnictví a recepce.

The books provide teachers with all the tools necessary to introduce vocabulary and language functions specific to the language sector.
> The series has been devised to aid teachers in introducing new language specific to the various sectors of ESP while the practical and hands-on activities allow for efficient language learning.
> The student’s book comes with audio in mp3 format available online.

• An introduction to the catering industry categories, venues and services
• The restaurant: roles and responsibilities of kitchen and front-of-house staff
• Uniforms and personal hygiene
• In the kitchen: kitchen areas, machinery and equipment, materials
• Classifying foods: food nutrients and cooking techniques
• Preparing the menu
• Service rules: service techniques, types of crockery, cutlery, serving plates and dishes
• International cooking: cooking techniques, recipes, customs and traditions
• At the bar and at reception: roles and responsibilities

Výrobce
ELI
Jazyk
angličtina
Obsah
kniha
Rok vydání
2015
Úroveň
A2 - B1+ - Elementary - Intermediate