GOURMET - dizionario di gastronaomia enologia e ristorazione
LE MONNIER
ISBN: 9788848201094
Více než 6.000 položek italské gastronomie s překladem do 5 jazyků ( francouzština, italština, angličtina, španělština, němčina)
Individuální kalkulace pro školy a instituce.
675 Kč
- 0 - 2 ks
- 675 Kč
- 3 - 5 ks
- 668 Kč
- 6 a více ks
- 662 Kč
Běžná cena 751 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 675 Kč.
Sleva z běžné ceny je 10%.
K odeslání do 7 pracovních dní. *
* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.
675 Kč
Více o produktu ↓
Více než 6.000 položek italské gastronomie s překladem do 5 jazyků ( francouzština, italština, angličtina, španělština, němčina)
Francouzsko-anglicko-španělsko-německo-italský slovník
• Více než 6.000 položek italské gastronomie.
• tři velké oblasti (potraviny-nápoje-restaurace) barevně rozděleny dle obsahu.
• Snadné čtení: Italština je v centrálním sloupci, vlevo je francouzština a angličtina, vpravo španělština a
němčina.
• Výběr položek je aktualizován dle nejnovějšího vývoje v restauracích (rychlé, dietní, vegetariánská, atd.) ..
• Celý oddíl věnován vínu: produkce, označování a servis.
• Poslední část zahrnuje frazeologie pro komunikaci se zákazníky.
•
náznaky pro správné používání slov, takže je snazší sestavovat menu.
FRANCESE-INGLESE-ITALIANO-SPAGNOLO-TEDESCO
• Più di 6.000 voci di gastronomia italiana.
• Facilità
di consultazione: le 3 grandi aree (cibi-bevande-ristorazione)
sono caratterizzate da un indicatore colorato e divise per logica
di contenuto.
• Facilità di
lettura: la colonna dell'italiano è centrale. A sinistra le
colonne del francese e dell'inglese; a destra quelle di spagnolo
e tedesco. Così, per passare dall'italiano a un'altra lingua, il
movimento dell'occhio si limita al max. a 2 colonne, ed è aiutato
dal neretto che segna il cambio di voce.
• La scelta delle voci è aggiornata ai recenti sviluppi
della ristorazione (rapida, dietetica, vegetariana, ecc.).
• Un'intera sezione è dedicata ai vini: produzione,
descrizione e servizio.
• L'ultima parte comprende la fraseologia
per comunicare con la clientela.
• Ci sono indicazioni per il corretto uso
dei vocaboli, a partire dalle iniziali (maiuscole o minuscole a
seconda dei casi): genere, plurali per TED; plurali irregolari per
le altre lingue; particolarità. Così le esercitazioni di lingua
sono più facili; in particolare è più facile la compilazione dei
menu.
- Výrobce
- LE MONNIER
- Jazyk
- italština
- Autor
- Daniela Razzore
- Obsah
- paperback
- Počet stran
- 224