Hotellerie-restauration.com - 2e édition - Guide pédagogique

Laurent Semichon, Chantal Dubois

CLE International
ISBN: 9782090380477

Metodická příručka pro učitele k učebnici Hotellerie-Restauration.com 2. vydání učebnice je určena pro mírně pokročilé studenty francouzštiny, kteří se chtějí naučit komunikovat ve francouzštině v oblasti cestovního ruchu, zejména v pohostinství a ubytování. Učebnice je první etapou k přípravě...

Více o produktu ↓


Individuální kalkulace pro školy a instituce.

660 Kč

-5%
0 - 2 ks
660 Kč
3 - 5 ks
653 Kč
6 a více ks
647 Kč

Běžná cena 695 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 660 Kč.
Sleva z běžné ceny je 5%.

K odeslání do 7 pracovních dní. *

* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.

Poštovné od 39 Kč

Související k produktu

Hotellerie-restauration.com - 2e édition - Guide pédagogique : 9782090380477

660 Kč

Více o produktu

Metodická příručka pro učitele k učebnici Hotellerie-Restauration.com 2. vydání učebnice je určena pro mírně pokročilé studenty francouzštiny, kteří se chtějí naučit komunikovat ve francouzštině v oblasti cestovního ruchu, zejména v pohostinství a ubytování. Učebnice je první etapou k přípravě certifikátu CCIP.

Guide pédagogique

La deuxi?me édition de la méthode de français de l'hôtellerie et de la restauration

Hôtellerie-restauration.com a pour objectif d'amener en 120 heures les apprenants ? communiquer en français dans des situations courantes des professions de l'hôtellerie et de la restauration. Cette méthode s'adresse ? tous les professionnels du secteur en contact direct avec la client?le francophone. Utilisable ? partir de 60 heures de français général, Hôtellerie-restauration.com met en sc?ne des situations de communication simples.

Les "plus" de la deuxi?me édition:

  • un DVD-Rom inclus avec: un docu-fiction vidéo en 6 épisodes en lien direct avec les unités du livre et tout l'audio au format mp3
  • un guide "Gastronomie et oenologie" tout en couleur
  • une préparation au DFP TH B1 (Diplôme de français professionnel Tourisme et l'hôtellerie de la Chambre de commerce et d'industrie de Paris) avec 10 épreuves d'entraînement
  • deux tests de placement : un test général et un test en langue de

Výrobce
CLE International
Jazyk
francouština
Autor
Laurent Semichon, Chantal Dubois
Obsah
Kniha
Rok vydání
2014
Úroveň
Faux débutants