Technologie přípravy pokrmů 1
Fortuna
ISBN: 9788071689126
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Titul je v dotisku, termín dodání se může změnit.
Individuální kalkulace pro školy a instituce.
180 Kč
- 0 - 2 ks
- 180 Kč
- 3 - 5 ks
- 178 Kč
- 6 a více ks
- 176 Kč
Běžná cena 190 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 180 Kč.
Sleva z běžné ceny je 5%.
K odeslání do 7 pracovních dní. *
* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.
Související k produktu ↓
180 Kč
Více o produktu ↓
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Titul je v dotisku, termín dodání se může změnit.
Objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.
- Výrobce
- Fortuna
- Jazyk
- česky
- Autor
- Sedláčková Hana;Otoupal Pavel
- Obsah
- Knihy - paperback
- Rok vydání
- 2010
- Počet stran
- 88
- Rozměry
- 295 x 206 x 8