Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Sedláčková Hana

Fortuna
ISBN: 9788073730666

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více o produktu ↓


Individuální kalkulace pro školy a instituce.

180 Kč

-5%
0 - 4 ks
180 Kč
5 - 50 ks
178 Kč
51 a více ks
176 Kč

Běžná cena 190 Kč.
Nejnižší cena za posledních 30 dní je 180 Kč.
Sleva z běžné ceny je 5%.

K odeslání do 7 pracovních dní. *

* Termín expedice může být delší v závislosti na rychlosti expedice a stavu skladu dodavatele.

Zasíláme od 39 Kč

Související k produktu

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání : 9788073730666

180 Kč

Více o produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

 První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Výrobce
Fortuna
Jazyk
česky
Autor
Sedláčková Hana
Obsah
Knihy - paperback
Rok vydání
2010
Počet stran
112
Rozměry
296 x 206 x 9